“De weg naar een gezonde lifestyle middels mealpreppen!”

Heb jij al een tijd het goede voornemen om gezonder te leven, maar ontbreekt het jou aan tijd of inspiratie?  Wil jij gezond eten, lekker eten, eventueel afvallen én geen uren in de keuken staan? Dan is dit e-book helemaal voor jou!

Dit e-book is voor de harde werkers, drukke moeders en ambitieuze ondernemers die graag willen ontdekken of mealpreppen wat voor hen is! 

Hiermee leef je mogelijk ook milieubewuster, duurzaam en voordeliger!

Ik doe al jaren aan mealpreppen, en velen volgden mij. Ik zou niet meer anders willen en ik gun andere harde werkers of mensen met een druk bestaan die ook om gezondheid geven óf willen afvallen, dezelfde luxe!

Volg de instructies in het e-book op en verras jezelf!

En wil je DIRECT van start met een geheel kant-en-klaar weekmenu, waardoor jij het jezelf nóg gemakkelijker maakt? 

Bestel dan ook gelijk het weekmenu! Lizzybox werkt altijd met mealpreppen. Lees hieronder de reacties van mensen die je voorgingen!

 

Lizzybox

“Wat ben ik blij met Lizzybox! Inmiddels ben ik door Lizzybox ruim 10 kilo afgevallen. Ik was al lange tijd op zoek naar een gezonde levensstijl, maar waarbij ik niet de hele dag in de keuken hoef te staan. Ik wilde iets vinden waardoor ik rustig afval en wat ook goed vol te houden is. Door de diversiteit van echt lekkere gerechten, lunches, tussendoortjes, enz. voelt Lizzybox niet als een dieet. Het is echt een levensstijl.”

“Ik heb veel geprobeerd om af te vallen. Maaltijdboxen, diëtistes, andere diëten. Maar Lizzybox is de enige die voor mij volledig uitschrijft wat ik per dag moet eten, dit aanpast op wat ik lust (ik lust niet zoveel). Lizzybox heeft een uitgeschreven plan, waarmee ik kan mealpreppen en dat krijgt ik bij anderen niet. Diëtistes geven suggesties, geen volledig uitgeschreven weekmenu’s. Ik geniet enorm van de maaltijden en ik kan met Lizzybox het afvallen voor het eerst volhouden! Ik heb zelfs meer energie!”

“Het lukte me nooit, ik kon me er niet toe zetten om mijn lifestyle écht aan te passen. Maar met jouw programma is het gewoon leuk en gemakkelijk! En lekker!”

“Wij ontvangen de Lizzybox nu al een half jaar en zijn nog steeds erg tevreden! Veel variatie, originele recepten en makkelijk te maken. Ook fijn dat je niet hoeft na te denken over wat je moet eten, zo kom je veel minder in de verleiding om te ‘cheaten’.  En omdat je veel kan voorbereiden voor de dagen daarna, is het ook super makkelijk om mee te nemen naar werk!”

De lekkerste maaltijden

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten