Lizzybox boodschappenbox

Tarieven

Je kan kiezen uit 3 services. 

  • Basisgemak: een wekelijks voedingsschema, gebaseerd op wat jij lust
  • Aangevuld gemak: een wekelijks voedingsschema + een complete boodschappenlijst
  • Totaal gemak: Een wekelijks voedingsschema + boodschappen thuis laten bezorgen

Zie hieronder wat de verschillende services inhouden en de bijbehorende tarieven. 

De kosten worden voorafgaand per 4 weken gefactureerd. Je kan iedere 4 weken opzeggen.

Voorwaarden

Annuleren: Wanneer je onverhoopt toch eenmalig geen boodschappen of voedingsschema wil ontvangen, moet je dit minimaal 1 week voor de geplande bezorgdag/tijdstip laten weten. Als je het later laat weten, zijn de boodschappen al in je mandje gezet en/of is je weekmenu al gemaakt. Dan moet je wel doorbetalen.

Eigen risico:  wanneer je voor ‘totaal gemak’ kiest, worden de boodschappen bij je thuis bezorgd. Je geeft zelf aan op welke dag en welke tijd. De boodschappen moet je zelf afrekenen. Als je niet thuis bent, word je gebeld door AH. Als de boodschappen niet afgeleverd kunnen worden, ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten. De boodschappen moeten dan wél betaald worden.  

Tarieven Lizzybox

Veelgestelde vragen

Wat moet ik allemaal aanschaffen?
Je krijgt een lijstje met basis-ingrediënten. Daarnaast is het handig om plastic bewaarbakjes te hebben en wat bakmaterialen. Ook een keukenmachine of blender en een keukenweegschaal wordt veel gebruikt in de recepten!

Zijn de ingrediënten gewoon te koop in de lokale supermarkt?
Ja, alles is in de supermarkt te koop! Behalve eiwitpoeder, wat gebruikt wordt in snacks en sommige ontbijtjes. Mocht je dit niet willen gebruiken, krijg je tips om het te vervangen.

Wat als ik wil stoppen?
Je kan elke 4 weken stoppen. Echter raad ik je wel aan om het gedurende langere tijd te proberen, zodat je echt weet of het werkt of niet.

Kan je ook bijvoorbeeld eens per twee weken een box bestellen?
Met Lizzybox bouw je een lifestyle op en stel je doelen voor jezelf. Daarvoor moet je de menu’s minimaal 4 weken volgen. Voor gezonde, lekkere maaltijdboxen voor af en toe zijn er wel veel andere aanbieders: wel gezond, maar niet gericht op afvallen of een langdurige leefstijl-verandering.

Zijn de boodschappen precies genoeg voor 1 week of heb je nog restjes?
Het menu is zó opgesteld dat je hele of halve verpakkingen gebruikt. Deze worden zoveel mogelijk opgemaakt gedurende de week. Natuurlijk kan het altijd zo zijn dat er iets over is, maar er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met aantallen en gewicht, om voedselverspilling te voorkomen en zo low-budget mogelijk te leven!

Kan ik het schema ook 5 dagen in plaats van 7 dagen volgen? 
Dat kan. Dan kan je zelf kiezen welke recepten je weglaat en deze uit je boodschappenmandje halen.

Hoe gaat de bestelling? 
Ik laad de producten in je winkelmandje. Op vrijdagavond is je mandje altijd gevuld en kun je bestellen. Je krijgt hierover een mailtje. Je kan je boodschappenmandje zelf aanpassen of aanvullen.

Wat is het verschil met concurrerende maaltijdboxen? 
Deze box is compleet! Je krijgt 6 maaltijd-momenten per dag. Daarnaast zijn alle calorieën uitgeteld, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Ook is het een lifestyle die voor altijd vol te houden is, gezond en betaalbaar is!

De lekkerste maaltijden

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten