BBQ-menu

9.95

Met het gezonde bbq-menu van Lizzybox kan íedereen genieten van een bbq, óók als je op dieet bent! In dit bbq-menu zitten 13 calorie-arme gerechten en een verfrissend drankje. Als je alle gerechten klaarmaakt, zal je goed vol zitten. Als je álle gerechten mee eet (wat heel veel is), krijg je minder dan 1200kcal binnen. Dat is minder dan een gemiddelde pizza!

BBQ-menu

Category

Met het gezonde bbq-menu van Lizzybox kan íedereen genieten van een bbq, óók als je op dieet bent!

In dit bbq-menu zitten 13 calorie-arme gerechten en een verfrissend drankje. Het menu is geschreven op basis van 4 personen. Als je alle gerechten klaarmaakt en met 4 mensen eet, zal je goed vol zitten. Als je álle gerechten mee eet (wat heel veel is), krijg je minder dan 1200kcal binnen. Dat is minder dan een gemiddelde pizza! Er is bewust gekozen voor producten die zo laag mogelijk in calorieën zijn, maar er is wél veel variatie! Om het zo gemakkelijk en budgetproof mogelijk te houden, is er aan gedacht om dezelfde ingrediënten vaker terug te laten komen.

Naast de recepten, vind je tips, een werkvolgorde en een boodschappenlijst in het menu. Helemaal compleet dus, je hoeft alleen je (digitale) winkelmandje nog te vullen met boodschappen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BBQ-menu” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste maaltijden

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten